Limettikalatartar

Savustettu kilohaili tomaatissa

2 prk Retkis-savustettu kilohaili tai jotain muuta makua tomaattikastikkeessa
noin 10 cm purjoa
½ dl vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
½ dl pinjansiemeniä
1 limetin raastettu kuori
1 rkl limetin mehua
mustapippuria
lisäksi palttoonnappeja

Hienonna hyvin valutetut kalapalat ja oliivit pieneksi silpuksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Paahda pinjansiemeniä halutessasi ja rouhi niitä hieman. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa. Mausta limetin kuorella, mehulla ja mustapippurilla. Nostele kalatartaria palttoonnappien tai tumman leivän päälle.

Vinkki! Kalatartar kannattaa tehdä edellisenä iltana purkkiin maustumaan.

Edellinen sivu: Kirpsakan suolainen makrillipasta Seuraava sivu: Lämmin kalaleipä