Tomaattinen kalapastasalaatti

Savustettu kilohaili tomaatissa

1 rs (250 g) juustotäytteisiä ravioleja (tuorepastaa)
1 tlk Retkis-makrillia tomaattikastikkeessa tai Retkis-kilohailia tomaattikastikkeessa
jäävuorisalaattia
2 isoa tomaattia
1 punasipuli
1 tl omenaviinietikkaa
tuoretta basilikaa
parmesaanijuustoraastetta

Viipaloi tomaatit ja punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi salaatti. Keitä raviolit pakkausohjeen mukaan. Kaada kattilasta vesi pois. Sekoita varovasti kuuman pastan joukkoon kalatölkin liemi. Peitä syvien lautasten pohja salaatilla sekä tomaatti ja sipuliviipaleilla kerroksittain. Asettele päälle keoksi maustuneet kuumat raviolit. Jaa pastan päälle kalat ja loput vihannekset. Pirskottele pinnalle etikkaa. Koristele basilikalla ja ripottele päälle parmesaaniraastetta. Tarjoa heti.

Edellinen sivu: Sitruunainen kalarisotto Seuraava sivu: Täytetyt kilohailipatongit